Mogelijkheden

De mogelijkheden zijn eindeloos

Een foto zegt meer dan 1000 worden.

Een 360 graden foto is als een heel boek tegelijk.

Een 360 graden foto is 1 enkele foto die door de gebruiker online gedraaid kan worden, men kan in en uitzoomen. Zo krijgt uw potentiële bezoeker de kans om vast "binnen" te kijken. Een 360 graden foto kan ook interactief gemaakt worden, de gebruiker kan van de ene ruimte naar de andere ruimte gaan. Ook kan er in de foto een zogenaamde "hotspot" gemaakt worden. Een gebruiker kan daar op klikken. Een hotspot kan een extra foto, informatie, een filmpje of een link bevatten.

Intergratie met Google Street View.

Geef uw potentiele klanten het laatste zetje om binnen te komen.

Of u nu een winkel een B&B, een hotel of een pretpark heeft, veel mensen nemen van te voren een kijkje (*) op internet en op Google Maps voordat men een beslissing neemt. Zorg dat u zich van de beste kant laat zien.

Wij kunnen één of meer 360 graden foto's toevoegen aan Google Street View, zo kunnen uw toekomstige klanten vast even binnen kijken. Wees de concurentie een stap voor, en maak uzelf zichtbaar op Google Street View.

* Consumenten gebruiken bij het zoeken naar bedrijven 44% van de tijd een kaartproducten. Gemiddeld 41% van die zoekopdrachten resulteren in een bezoek ter plaatse. Vermeldingen met foto's en een virtuele tour hebben twee keer zoveel kans om interesse te wekken.
Google Street View Trusted